RECURSOS PROFESSORAT

Des del blog volem oferir al professorat un lloc de referència on trobar informacions i recursos per a la docència i per això ens proposem els següents objectius:

  • Oferir una agenda global de les activitats de la biblioteca.
  • Difondre informació especialitzada i orientacions curriculars.
  • Proposar un espai de reflexió i participació sobre la lectura.
  • Donar a conèixer les activitats del pla de lectura de centre que afavoreixen el gust per la lectura.
  • Publicar de notícies i documents de suport relacionats amb les àrees curriculars.
  • Implicar tot el professorat en la lectura.

Ja teniu a la biblioteca els següents materials:     

 

   Un profesor se despide, Ricard Fernández, exprofesor del departameUn profesor se despidento de castellano de nuestro instituto, se despide del mismo a     través de una experiencia vital, y a veces titánica, que nos permite conocer lo que hay delante y detrás de una clase, de una enseñanza que se prepara para nuevos retos sin desdeñar el placer de escuchar. Excelente prólogo de Elvira Lindo.

“Recuerdo ahora que este año se ha hablado mucho de los cambios que habrá el próximo curso. Los libros no estarán sobre la mesa sino tras las pantallas de su ordenador portátil. Y los ejercicios que dábamos a los estudiantes, habrá que enviarlos a una “nube” donde los descubrirán cuando lleguen a su casa y se conecten, si todo funciona bien. Luego los devolverán a los profesores por la misma autopista celestial y no cuando unos y otros se encuentren en clase. Es lo que he creído entender.” (pág. 201)

 

 

 

 

 

 

Intervenció socioeducativa amb joves, coordinat per Agostina Piñeiro, professora del CFGS d’Animació Sociocultural INS Severo Ochoa. L’objectiu d’aquest llibre ha estat disposar d’un material didàctic teòric i pràctic d’utilitat per a l’alumnat i el professorat que es pugui actualitzar i compartir amb facilitat.

 

 

Tots i totes comptem amb un potencial, uns gustos, interessos, dificultats, experiècies viscudes. Vivim i creixem immerses en un sistema canviant, conformat per diferents agents interrelacionats entre ells. Tot això conforma la nostra identitat, és a dir, el que som.” (pàg. 12)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>