CARTA DE COMPROMÍS del Severo

L’objectiu de la carta de compromís és expressar els objectius necessaris per assolir un entorn de convivència i respecte pel desenvolupament de les activitats educatives. Cada centre confecciona la seva carta de compromís educatiu: centre i família s’han d’avenir a compartir els principis que inspiren la carta, i que han de respectar els drets i les llibertats de les famílies, així com el projecte educatiu del centre.

En el moment de fer la matrícula dels vostres fills podeu formalitzar la carta de compromís educatiu, que té els objectius següents:

  • Que la família conegui el projecte educatiu del centre i s’hi comprometi.
  • Millorar la informació i comunicació entre el centre educatiu i les famílies.
  • Facilitar el compliment dels drets i deures de la comunitat educativa.
  • Fomentar la convivència i el bon clima escolar.
  • Corresponsabilitzar el centre i la família en les diferents mesures educatives que puguin rebre els vostres fills.

Cada centre confecciona la seva pròpia carta de compromís educatiu. En aquest document s’expressen els compromisos entre les famílies i el centre: acceptació del projecte educatiu del centre, respecte a les conviccions ideològiques i morals de les famílies, adopció de mesures correctores per a la bona convivència, comunicació i diferents maneres que les famílies tenen per poder participar en els centres.

Carta de compromís del Severo (Clickar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>