Extraescolars Curs 2018–2019

ESTIMADES FAMÍLIES
Us comuniquem que l’AMPA de l’ IES Sant Andreu, juntament amb l’empresa Fora d’Hores realitzaran i gestionaran les activitats extraescolars per al curs 2018/19.
L’objectiu principal és aconseguir que el temps extra sigui més agradable per als alumnes alhora que gaudeixen d’un aprenentatge constructiu.

INSCRIPCIONS I BAIXES
LES CLASSES COMENCEN EL 01 D’OCTUBRE!!
Per inscriure als vostres fills/es s’ha d’omplir el full d’inscripció amb les dades de l’alumne i les preferències de les activitats escollides segons l’ annex i entregar-lo a secretaria, o bé a través de la pàgina web de Fora d’Hores: www.foradhores.net

El període d’inscripció és: del 12 de juny al 20 de setembre

Per donar-se de baixa durant el curs ho han de comunicar al coordinador abans del dia 25 de cada mes, per tal de no fer efectiu el cobrament del següent rebut.

NOTES D’INTERÈS
– La quota de les activitats serà fixa per a tots els mesos, inclosos els que tenen festa (Nadal, Setmana Santa…).
– Fora d’Hores cobrarà la quota de l’1 al 5 de cadames.
– En cas de devolució se li afegirà un cost de 4€ per rebut.
– L’alumne amb 2 mesos de rebuts pendents NO podrà continuar fent l’activitat fins que es liquidin les quotes.
– La normativa durant les extraescolars és la mateixa que la signada a la carta de compromís de
l’institut.

FORMES DE PAGAMENT
El pagament es farà mensualmenst.
Es pot triar entre les següents modali- tats:
– Per transferència o ingrés directe, en el compte de Fora d’Hores nº: LA CAIXA ES75-2100-0153-100200443818 posant el nom de l’alumne i l’activitat.
– Domiciliar el pagament omplint l’annex corresponent (els rebuts retornats es reenviaran incrementats en el cost per la seva devolució).

Les activitats esportives dels alumnes tenen dret a la subvenció económica de l’ajuntament, prèvia sol·licitut que s’haurà de tramitar al mes de setembre.

Aquí teniu el full dínscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>