V Jornada del programa d’assessorament professional a les persones i les empreses

La Jornada del programa d’assessorament professional, realitzada el passat dimarts dia 5 de juny al CAR de Sant Cugat, ha recollit experiències de centres força inspiradores i ha plantejat interrogants sobre moltes de les qüestions treballades durant el curs en les tres xarxes (aspectes relacionats amb la pràctica docent i acció tutorial, la dimensio professionalitzadora de l’orientació I la relació amb les empreses).


L’INS Santa Eulàlia ha participat en la taula d’orientació acadèmica amb la comunicació de la professora Maria Josep Pérez “El Pla d’Acció Tutorial (PAT) com a eina de dinamització dels equips docents”. També, paral·lelament, s’ha exposat bones pràctiques en els distints àmbits de les xarxes, i el nostre centre ha participat amb un pòster de l’experiència “Can Palet Batega”, realitzada en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Vídeo Discjòquei i so pels tutors Lucía Jiménez I Òscar Fernandez.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>