Carta als pares/mares (2019-20)

Des de la Direcció de l’ INS Santa Eulàlia us donem la benvinguda a l’ institut i us avancem algunes indicacions sobre el proper curs 2019-2020.

Carta pares 19-20 inici de curs (FORMAT DESCARREGABLE)

 

HORARI ESCOLAR

Es farà jornada intensiva, la qual cosa vol dir que les classes començaran a les 8:00 del matí i finalitzaran a les 14:30 hores.


A la tarda s’oferiran diferents tipus activitats amb caràcter voluntari i en la seva majoria gratuïtes o a un preu molt baix, per complementar la formació dels seus fills i filles:

 

– Activitats esportives, competicions, entrenaments

– Menjador…

– Altres activitats…

 

INICI DE LES ACTIVITATS LECTIVES

El dia 12 de setembre de 2019 començarà el curs acadèmic.

Els alumnes seran rebuts segons el següent horari:

09:00 Alumnes de 1r d’ESO.

10:00 Alumnes de 2n d’ESO.

10:30 Alumnes de 3r d’ESO.

11:00 Alumnes de 4t d’ESO.

11:30 Alumnes de Btx

 

MATERIAL NECESSARI

En primer lloc, us informem que, tal i com hem fet durant els nou últims anys, continuarem aplicant a l’ESO el projecte eduCAT, consistent a utilitzar ordinadors i recursos digitals en les diferents matèries. Això vol dir que, a excepció d’educació física i els llibres de lectura, tots els llibres de text seran digitals, sense llibres en paper.

 

En quant als recursos digitals, utilitzarem llibres de text de l’editorial Teide, visibles a través de la plataforma Weeras, a més de material propi elaborat pel professorat del centre.

 

La llista de llibres que faran servir pel proper curs ja està penjada a la nostra pàgina web: http://www.santaeulalia.cat/

 

REUNIÓ FAMÍLIES

Us recordem que les reunions amb les famílies seran a les 19 hores els següents dies:

 

1r ESO: 5 de setembre

2n, 3r i 4t ESO i Btx: 26 de setembre

És important la vostra assistència, ja que us informarem sobre el funcionament de l’institut, normes, organització del curs, matèries comunes i optatives, activitats complementàries, calendari de vacances, sortides…

També us presentarem el tutor/a del seu fill/a, així com l’ equip directiu.

 

Els hi demanem que durant els primers dies de setembre acabin de realitzar les gestions que tinguin pendents amb secretaria per assegurar-nos que tenim tota la documentació necessària.

 

Restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment i us desitgem un bon estiu.

 

 

Atentament,

Manuel José Torres Aguirre

Director INS Santa Eulàlia

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>