Paula Torrico guanya el 1r premi en la XIX edició del Premi Montserrat Miró als millors Treballs de recerca de Batxillerat.

L’ENHORABONA A LA PAULA TORRICO, DE 2 BAT B, PER HAVER GUANYAT EL 1r PREMI MONTSERRAT MIRÓ I MARIMON D’ENGUANY!

            

La Paula Torrico ha guanyat el 1r Premi Montserrat Miró i Marimon d’aquest any!

Es tracta d’un premi ciutadà, en la seva dinovena edició, convocat per la Fundació Bosch i Cardellach, l’Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental I (Sabadell – Sant Quirze), que vol potenciar els treballs de recerca del batxillerat, projectar-los a la societat més propera i reconèixer l’esforç fet per l’alumnat i el professorat. Es donen 3 premis i 3 accèssits; però la Paula ha guanyat el primer de tots!
En aquest cas, el treball de la Paula, com molts ja vam poder veure en la presentació que en va fer a l’institut, ha estat la plasmació de la seva aventura personal d’escriure una novel·la. El treball es diu: L’art d’escriure un llibre: Superbia.
La felicitem, també a la tutora del treball, Teresa Gibert, i sobretot l’animem a continuar escrivint!

Seguiu la notícia al DIARI DE SABADELL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>