Imprimir amb les noves fotocopiadores

El tauler de control

Clica sobre la imatge per conèixer el panell de control:

Imprimir des del teu ordinador

 1. Amb l’arxiu, que vols imprimir, obert dirigeix-te a la icona o opció indicada per a imprimir.
 2. Selecciona el la impressora KONICA-MINOLTA i les opcions de configuració de la impressió que desitgis. Depenent de l’aplicació que estiguis utilitzant (per exemple, Word, Power Point, etc.) aquesta finestra d’impressió pot ser diferent.
  seleccionar_impressora
 3. Selecciona “Propietats de la impressora” o “Preferències d’impressió” per a realitzar modificacions en la configuració dels paràmetres d’impressió, com per exemple imprimir a una cara (per defecte imprimeix a dues cares). Has de tenir en compte que les opcions que estableixis en aquest moment no es guardaran de forma predeterminada i es perdran un cop tanquis l’aplicació.
  propietats-impressora

  parametres-impressio
 4. Per acabar fes clic a [Imprimir]. Si el procés s’executa amb normalitat apareix la finestra on ens demana el nostre nom d’usuari i contrasenya.
  imprimir

  finestra-credencials

Alliberar el treball enviat a la fotocopiadora

Un cop hagis enviat el treball a imprimir pots anar a la fotocopiadora que tinguis més a prop (a la sala de professors, als departaments, a consergeria o al despatx de direcció) i confirmar la impressió prèvia autenticació d’usuari, amb el PIN (la contrasenya, sense el nom d’usuari)

Fixa’t en aquest vídeo per aprendre com alliberar un treball de la cua d’impressió que hagis enviat des del teu ordinador en xarxa:

 

Aturar un treball d’impressió

Després d’haver enviat un treball a imprimir, l’equip multifuncional BizHub C224e et permet aturar/cancel·lar definitivament la impressió mentre s’està executant. Per fer-ho l’has d’eliminar de la cua d’impressió seguint els següents passos:

 

Més informació en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>