Jornada de lliurament del VI Premi EAAE

El pròxim dia 25 d’octubre se celebrarà la jornada de lliurament de la VI edició del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica, promogut per l’Associació Vida Sana i la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori i Sostenibilitat i en col·laboració amb la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC). L’acte estarà emmarcat en la Setmana Bio a l’escola, una iniciativa dels mateixos agents destinada a donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològica en l’entorn educatiu.

Seguint la dinàmica de les últimes edicions, el centre educatiu guardonat amb el primer premi en l’última edició del concurs, l’Institut Montjuïc de Barcelona, serà qui acollirà la jornada dels premis aquest any. Durant la primera part, l’alumnat de secundària, protagonista del projecte premiat Transformem el valor dels aliments: innovació en el circuit alimentari ecològic, compartirà la seva experiència amb els assistents i explicarà com ha evolucionat el projecte a rel del reconeixement i dotació del premi. També es visitarà l’hort de l’Institut i els participants podran aprofitar per fer preguntes i aprofundir en les possibilitats que ofereix treballar la producció i l’alimentació ecològica a les escoles i els instituts. Un cop acabada la visita, s’iniciarà l’acte de lliurament dels premis en el que es donaran a conèixer els guanyadors i finalistes d’aquest any. L’acte de lliurament estarà presidit per l’Hble. Sra. Teresa Jordà i Roura, consellera del Dept. d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i l’acompanyaran representants del Departament d’Ensenyament, el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Associació Vida Sana. Per tancar l’acte, es presentaran els projectes guanyadors d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>