CREADORS EN RESIDÈNCIA

Des del 2009, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) desenvolupen Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa —pioner en el nostre entorn— que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants.  EN RESiDÈNCiA, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu, proposa als artistes que concebin una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’educació secundària obligatòria (ESO). Al llarg de tot el curs i dins l’horari lectiu, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

El nostre institut fa vuit anys que participa en aquest projecte, la qual cosa vol dir que hem treballat amb vuit artistes diferents procedents de diferents àmbits artístics, des de la dansa a les arts visuals, passant per la dramaturgia o l’experiementació musical i sonora. Aquest any estem compartint experiències amb la Silvia Sant, una experimentada artista que porta vint anys dedicada a la dansa contemporània com a ballarina, coreògrafa i docent. 

#EnResidencia #CreadorsenResidencia #ICUB #CEB

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>