“En residència” amb Lúa Coderch

L’Institut Montjuïc continua participant enel projecte “Creadors en Residència”, programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona; altres associacions i organismes hi col·laboren.

Com especifica la web del projecte, “Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts proposa als creadors residents que concebin projectes inèdits i específicament pensats per ser desenvolupats juntament amb un grup d’alumnes d’ESO. Els creadors intervenen als instituts com a autors, desenvolupant una obra pròpia; i la transmissió es dóna fonamentalment a través de la participació, el diàleg i el contacte directe amb l’obra i amb el seu creador. La reflexió i l’anàlisi també són parts molt importants del procés d’aprenentatge. Amb la finalitat de concretar-los i compartir-los s’han creat els blocs.”

El creador resident aquest any és Lúa Coderch, artista catalana d’origen peruà que viu i treballa a Barcelona. Ha treballat a Amsterdam, Madrid, Vigo, Terrassa, Bucarest; ha col.laborat amb la Fundació Miró, etc.

Els enllaços que acompanyen ens permeten endinsar-nos en l’obra de l’artista, en el programa “En residència” i en l’experiència “En Residència” en el nostre institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>