4t d’ESO al Saló del Còmic, al Mnac i a l’expo de Disney

Més fotos i vídeos

El dijous 12 d’abril els alumnes de 4t d’ESO van aprofitar molt el matí: primer vam anar al Museu Nacional d’Art de Catalunya, el MNAC, i vam veure una petita sel·lecció d’obres del gòtic en clau narració gràfica: ens havíem de fixar en quins recursos s’ utilitzaven per explicar una història (de conquestes de cavallers, o de sants i màrtirs…) en imatges. Alguns d’aquests recursos els seguim utilitzant en el còmic! Per exemple, la divisió de l’espai en “vinyetes”, la seqüènciació temporal, el moviment de mans quan els personatges parlen…

També vam anar a l’exposició temporal de William Morris, i vam prestar especial atenció als estampats de paper i tèxtils, perquè a Visual i Plàstica estem fent una feina d’estampació tèxtil amb segells.

Tot seguit vam baixar cap al CaixaForum on havíem reservat una visita a l’exposició “Disney, l’art d’explicar històries”. Vam veure els dibuixos i esbossos, pel·lícules d’animació i documentals sobre la manera de treballar de l’equip de Disney.

Després vam entrar a Saló del Còmic i vam visitar els estands i les exposicions. Més tard vam fer un taller d’animació amb l’escola JOSO, i en només una hora cadascú va fer un vídeo amb els nostres propis dibuixos animats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>