Un viatge a l’Antàrtida

El Passat dimecres 7 de novembre dins de la Setmana de la Ciència els alumnes de tercer i quart van assistir a la conferencia “Viatge científic a l’Antàrtida” a l’institut Emperador Carles.

La conferència estava organitzada per la Fundació catalana per a la Recerca i el Departament d’Ensenyament amb la col·laboració del Servei educatiu.

L’especialista en Ecologia Microbiana Marina Vanessa Balagué va parlar d’un viatge científic d’una durada de 2 mesos que va realitzar a l’Antàrtida el 2015 en la campanya oceanogràfica “Pegaso”. Va parlar de les característiques físiques d’aquest continent, la seva organització, els seus habitants, la flora i la fauna i el treball de l’equip científic del que formava part. Va projectar moltes fotografies i alguns vídeos molt il·lustratius. Va ser molt interessant i engrescador!

La notícia a la web del Servei Educatiu de Sants-Montjuïc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>