Projecte BeePath

El passat dimecres 3 de desembre els alumnes de 3r A van presentar el projecte de ciència ciutadana Beepath  (http://beepath.org/)., treballat des de Biologia amb la col·laboració de Socials i Visual i Plàstica. En el procés van entendre i aplicar el mètode científic fent hipòtesis i recollint dades mitjançant una aplicació de geolocalització.

En aquesta activitat de co-creació hem dissenyat una metodología científica per investigar les característiques urbanístiques i de mobilitat del barri, en concret el camí que han de recòrrer cada matí els estudiants de l’Institut Montjuïc des de casa fins al centre. El resultat d’aquesta investigació ha estat recollida en una infografia resum.

Com a cloenda, el passat 6 de desembre tots els instituts participants ens vam reunir a la Seu Central de BCNACtiva. Allà vam compartir les nostres experiències i les conclusions dels nostres experiments:

Aquí us deixem un vídeo de la presentació que van fer. Felicitats per la feina!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>