Connectem amb… el Jardí Botànic

Més fotos

Els alumnes de 1r han començat el projecte Connectem amb… el Jardí Botànic. 

S’emmarca dins “Fes teva la muntanya de Montjuïc” que vam començar el curs passat. Aquest curs tenim el recolzament i acompanyament del jardí Botànic i del Museu de Ciència.

La proposta de treball per a aquesta primera edició del “Connectem amb…” al Jardí Botànic vol establir un vincle entre el Jardí i les escoles participants a partir de la descoberta i el reconeixement del territori que ens uneix, la muntanya de Montjuïc.
La disciplina de treball escollida és el disseny d’itineraris, un àmbit complex que inclou la cartografia, el coneixement de l’entorn i la comunicació de continguts, entre d’altres.

L’itinerari connectarà cada centre educatiu amb el Jardí, destacant una sèrie de punts d’interès que trobarem durant el recorregut. El propi centre educatiu i el Jardí Botànic també seran punts d’interès en l’itinerari de cada grup.

El projecte s’inicia al Jardí Botànic, segueix a l’escola i a diferents llocs del barri que tinguin relació amb el tema tractat en cada curs. El projecte finalitza amb un acte de cloenda al Jardí Botànic, on es mostra el resultat de la feina de les escoles que hi han participat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>