Cloenda del projecte de La Bàscula LMM


El projecte La Marina Memòria Musical arriba a la seva fi amb la cloenda al Mercat de les Flors dijous 31 de maig, en una presentació conjunta amb els projectes En Residència i Cinema en Curs.

#LMMM és un projecte comunitari que crea espais d’intercanvi de coneixement entre joves de 12 anys i un col.lectiu de gent gran del barri, on comparteixen gustos i cultura musical. Aquest intercanvi és el punt de partida d’un procés creatiu que conclou amb una peça musical en clau de veu, percussió i música electrònica. La proposta, que compta amb el suport del Pla de Barris de La Marina, s’emmarca en la relació de projectes de l’Espai Jove La Bàscula en col·laboració amb els instituts del territori. Al projecte, que es desenvolupa durant tot un curs escolar a les instal.lacions de La Bàscula, hi participen un grup de 17 alumnes de 1r d’ESO de l’INS Montjuïc i les seves mestres i un grup de gent gran del barri, conduïts per diferents professionals del món de la música i de la dinamització sòciocultural.

http://www.labascula.cat/

https://twitter.com/labascula

https://www.instagram.com/basculajove/

https://www.facebook.com/labasculamus…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>