L’equip de l’INS Montjuïc guanya la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, a la UB

L’equip format pels alumnes de batxillerat Virgina Ayala, Clàudia Saa, Andy Loor, Ariadna Domínguez i lvan Urbina ha guanyat la fase local de la Lliga de Debat que va tenir lloc a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona els dies 13 i 14 de febrer de 2018 amb el tema: “L’humor té límits?”

Els nostres alumnes van guanyar els quatre debats que els van enfrontar a l’Institut Flos i Calcat, l’escola IPSI, l’Institut Manuel Carrasco i Formiguera i l’Institut Llavaneres a la final. Els nostres alumnes van excel·lir en la qualitat del discurs, la flexibilitat i capacitat de debat, la demostració del domini del tema i en els aspectes formals de l’exposició i posada en escena. A més a més, la Virginia Ayala  va ser nomenada millor oradora de la competició. 

El nostre Institut serà per tant qui representarà a la Universitat de Barcelona en la fase final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que se celebrarà enguany a la Universitat Miguel Hernández d’Elx de l’11 al 13 d’abril de 2018. 

Per l’esforç, la motivació, la seriositat, la companyonia, el fair play i l’alt nivell demostrat felicitem efusivament els nostres alumnes i els desitgem molta sort per a la final.

Podeu veure les fotografies dels dos dies de debat aquí

Més informació aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>