2n de Batxillerat fa un recorregut per Barcelona i visita l’Exposició “Warhol. L’art mecànic”

 

El 19 de desembre l’alumnat d’Història de l’Art de 2n de Batxillerat va fer un recorregut per Barcelona i una visita a l’Exposició d’Andy Warhol que presenta CaixaForum.
A les 8 del matí ens vam trobar a la Plaça d’Espanya i ens vam desplaçar fins al Palau de la Música Catalana, obra d’estil modernista de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, que va incorporar remodelacions parcials, integradores i respectuoses d’Òscar Tusquets.
Des del Palau de la Música ens vam dirigir als següents edificis del patrimoni que es conserva: Sant Pere de les Puelles, Capella d’en Marcus, Santa Maria del Mar, Capella de Santa Àgata, Catedral de Barcelona i claustre, Santa Llúcia, Monestir de Santa Anna, MACBA, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Capella de Sant Llàtzer i Monestir de Sant Pau del Camp. Des d’aquest recinte ens vam dirigir cap a Montjuïc i, passant per les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch i pel Pavelló Alemany per a l’Exposició Universal de Barcelona de 1929 de Mies van der Rohe, vam anar a CaixaForum a fer la visita a l’exposició d’Andy Warhol.

Més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>