Futurs alumnes

T’interessa cursar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Química Ambiental el proper curs al nostre institut? Aquí tens 10 motius per fer-ho:

  1. Aconsegueix el títol oficial de Tècnic Superior en Química Ambiental (LOGSE) en només un any. El curs 2019-20 serà el darrer en què es podrà cursar aquest títol en 1 any.
  2. Prepara’t millor per a la universitat i accedeix directament, sense fer obligatòriament la selectivitat. Exàmens optatius a la selectivitat per pujar la nota final d’expedient.
  3. Cursa aquest cicle formatiu i després podràs convalidar diverses assignatures en determinats estudis universitaris.
  4. Faràs pràctiques en empreses capdavanteres del sector ambiental.
  5. Bones expectatives laborals un cop acabis el cicle, degut a la forta demanda de tècnics superiors. La nostra borsa de treball t’ajudarà!
  6. Visites a empreses de referència en el sector. Conferències d’experts en el tema.
  7. Sortides de camp per estudiar la qualitat del riu Llobregat en el seu curs alt, mig i baix.
  8. Mitjans audiovisuals avançats a les classes i campus de docència virtual (formació semi-presencial en alguns crèdits). Possibilitat de cursar els crèdits 7 i 8 per Internet, a través de l’IOC, i després demanar la convalidació al nostre cicle.
  9. Comptem amb una experiència de més de 25 anys formant tècnics superiors, cosa que avala la qualitat de la nostra proposta.
  10. Molt ben comunicat en transport públic (Metro, FFGG, Renfe, Bus) i privat (aparcament propi).

En només un any pots obtenir el títol professional de Tècnic Superior de Química Ambiental i treballar a empreses capdavanteres o pots continuar estudiant, ja que, a més d’estar millor preparat, podràs accedir-hi sense selectivitat i demanar la convalidació de fins a un any en determinats estudis universitaris.

En aquesta entrevista, un professor del cicle formatiu t’explica com és el cicle formatiu de Química Ambiental a l’Institut Mercè Rodoreda.

No t’ho pensis més! Vine al Mercè Rodoreda, vine al teu institut!

 

Informació Jornada de Portes Obertes del Cicle Formatiu

La jornada de portes obertes del cicle formatiu de química ambiental per al curs 2019-2020 va tenir lloc el passat   14 de maig de 2019 a les 18:00 h.