Invitació a l’estrena del documental “Shootball” sobre el cas Maristes

L’AMPA de l’escola Ernest Lluch, la Xarxa Groga de L’Hospitalet i l’Associació Educativa Itaca us convidem a la projecció del documental “Shootball”, que s’estrenarà a la nostra ciutat el proper 11 de gener a les 18 hores, a l’Auditori Barradas. 

El documental és un treball d’investigació sobre el “cas Maristes“, un cas d’abusos sexuals a menors que va ser destapat pel Manuel Barbero, pare d’una de les victimes. “Shootball” és un documental dolorós, incòmode, valent i molt necessari. Deixar de mirar cap a un altre costat per donar suport a les víctimes és el primer pas per evitar que la història es repeteixi.

En finalitzar la projecció, hi haurà un debat amb la presència del director del documental Fèlix Colomer, Manuel Barbero i Montserrat Bravo, psicòloga de Mans Petites.  Parlarem de com detectar una situació de risc i com prevenir l’abús sexual infantil, entre altres temes.

L’entrada a la projecció és gratuïta i es podran fer aportacions voluntàries a benefici de l’associació Mans Petites que treballa per a la protecció i prevenció de l’abús sexual i el maltractament a menors. Aquesta associació obrirà properament la seva seu al Carrer Castelao, 127 de la nostra ciutat.