Inici de curs 2021/2022

Benvolguda família, Benvolgut/da alumne/a,

A pocs dies d’acabar l’agost, actualitzem la pàgina web per, primer que res, desitjar que tots us trobeu bé de salut i que hàgiu pogut gaudir d’alguns dies de descans i desconnexió.
En segon lloc, us adjuntem la carta dels Consellers d’Educació i de Salut en què fan una crida perquè vacuneu els vostres fills i filles més grans de 12 anys (i vosaltres, si encara no ho heu fet) per tal de començar el curs amb les màximes garanties de seguretat. A la carta mateix podeu trobar l’enllaç per sol·licitar la cita prèvia per a la vacunació.

Tots sabeu com ha estat d’estrany i dur el darrer curs. Confiem que amb la vacunació massiva no s’hagin de dur a terme mesures com el confinament total de determinats grups en cas de detecció de positius.

En aquest sentit, demà dilluns 30 d’agost ambdós Consellers oferiran una roda de premsa en què avançaran les línies generals d’actuació de cara a aquest curs 2021/2022. Ara per ara no us podem avançar gaire cosa més que començarem el curs amb tota la força i il·lusió i que seguirem garantint la seguretat i la qualitat tal com sempre ho hem fet. Evidentment, us mantindrem informats de les mesures que s’hagin de prendre quan sigui el cas.

Finalment, aprofitem per recordar-vos que d’aquí a pocs dies reprendrem l’activitat a l’Institut. A partir de dimecres dia 1, el centre romandrà obert. I a partir del dia 13 reprendrem les activitats lectives amb els vostres fills i filles. Recordeu que tota la informació al respecte la podeu trobar aquí mateix, a l’apartat ‘Informació d’inici de curs 2021/2022’.

Acabeu de gaudir d’aquests dies d’agost, i fins ben aviat.

Ben cordialment,

Josep-Carles Vila
Director