INFORMACIONS COVID-19

El grup de convivència estable del 1r A d’ESO estarà confinat fins al dia 25 de març inclòs. El 26 de març es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2r A d’ESO estarà confinat fins al dia 15 de febrer inclòs. El 16 de febrer es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2n A de Batxillerat estarà confinat fins al dia 8 de febrer inclòs. El 9 de febrer es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2r A d’ESO estarà confinat fins al dia 3 de febrer inclòs. El 4 de febrer es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 1r D d’ESO estarà confinat fins el dia 31 de gener inclòs. L’1 de febrer es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2r d’SMX Tarda estarà confinat fins al dia 28 de gener inclòs. El 29 de gener es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 3n A d’ESO estarà confinat fins el dia 21 de desembre inclòs. L’11 de gener es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2 d’SMX Tarda estarà confinat fins el dia 21 de desembre inclòs. L’11 de gener es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2n A d’ESO estarà confinat fins el dia 21 de desembre inclòs. L’11 de gener es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 1r B de Batxillerat estarà confinat fins al dia 29 de novembre inclòs. El 30 de novembre es podrà reincorporar al centre.

El grup de convivència estable del 2r A d’ESO estarà confinat des del dia 27 fins al dia 2 de novembre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 3r A d’ESO estarà confinat des del dia 27 fins al dia 2 de novembre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 3r B d’ESO estarà confinat des del dia 27 fins al dia 2 de novembre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 2n B de Batxillerat estarà confinat des del dia 27 fins al dia 2 de novembre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 1r B de Batxillerat estarà confinat des del dia 21 fins al dia 26 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 1r D d’ESO estarà confinat des del dia 14 fins al dia 18 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 3r A d’ESO estarà confinat des del dia 14 fins al dia 18 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 1r de cicles formatius de grau superior d’ASIX estarà confinat des del dia 9 fins al dia 16 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 2n B de Batxillerat estarà confinat des del dia 6 fins al dia 12 d’octubre ambdós inclosos.

El grup de convivència estable del 1r d’SMX M2 estarà confinat des del dia 29 de setembre fins al dia 4 d’octubre ambdós inclosos.

Actualitzat el dijous 18 de març a les 10:00h