El Pavelló de la República visita l’alumnat de 4t d’ESO

Memoria

Dins el Projecte de Memòria Històrica de l’Institut, la biblioteca del Pavelló de la República -especialitzada en la II República, Guerra Civil i franquisme- va venir a fer dues sessions al nostre alumnat de 4t d’ESO sobre les fonts històriques, com treballar la Història i la Memòria.
El nostre alumnat de 4t està fent un projecte sobre la Guerra Civil, deportacions i exili, i època franquista. Un grup d’estudiants està iniciant l’enregistrament d’entrevistes amb persones que van viure aquestes experiències i han acceptat participar-hi. En un futur s’introduirà la informació obtinguda al web del Taller d’Història de l’Institut.
Agraïm la bona resposta que ha tingut la nostra crida a la comunitat educativa per tal de recollir fonts diverses i testimonis tan valuosos d’aquestes èpoques.
I, sobretot, agraïm l’esforç de la Lídia i la Lourdes per les sessions tan instructives que van fer al nostre alumnat. Podeu veure la notícia també al seu blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>