APARADIM

 

 


  • L’aparadim és un nou tipus de mobiliari comercial amb funció d’aparador mòbil, que porta incorporades en sí mateix: les instal·lacions, components de màrqueting sensorial per atraure l’espectador amb el joc de llums programat, la difusió de fragància, la possibilitat de tocar els productes, generant confiança,  i la música. La il·luminació només s’activa amb la presència d’algú (estalvi energètic).

 

 

  • Al vestíbul hi ha el primer prototip aconseguit el curs passat en el marc del CFGM d’instal·lacions de telecomunicacions.
  • Al curs 2018-19, un equip del CFGM d’Instal.lacions elèctriques i automàtiques, ha aportat importants millores al prototip, com la introducció de l’opció de funcionament solar fotovoltaic, fent el producte respectuós amb el planteta i l’automatització mitjançant ARDUINO, que suposa una reducció de costos en comparació amb el PLC.

  • Un equip de l’IFE hi fa el muntatge d’aparadors i mentre, col·labora en la comprovació del funcionament o testeig, ja que els usuaris del nou tipus de mobiliari comercial, podrien ser a més de les botigues temporals o pop up stores que poden dur l’aparadim allí on s’ubiquin i els pop up Markets, que poden beneficiar-se dels avantatges d’un aparador  a les grans ciutats, els centres formatius per a les pràctiques d’aparadorisme i transport a fires promocionals.

 

  • Veuràs l’aparadim en actiu, amb totes les seves funcionalitats en dates concretes coincidint amb activitats festives.

 

  • I seguim!