APARADIM

 

 


  • L’aparadim és un nou tipus de mobiliari comercial amb funció d’aparador mòbil, que porta incorporades en sí mateix: les instal·lacions, components de màrqueting sensorial per atraure l’espectador amb el joc de llums programat, la difusió de fragància, la possibilitat de tocar els productes generant  confiança,  i la música. La il·luminació només s’activa amb el moviment d’algú (estalvi energètic).

  • Al vestíbul hi ha el primer prototip aconseguit el curs passat en el marc del CFGM d’instal·lacions de telecomunicacions. Enguany evoluciona, destacant el repte d’un equip del CFGM instal·lacions elèctriques i automàtiques: aconseguir el funcionament de l’aparadim a través d’energia solar.

  • Un equip de l’IFE hi fa el muntatge d’aparadors i mentre, col·labora en la comprovació del funcionament o testeig, ja que els usuaris del nou tipus de mobiliari comercial, podrien ser a més de les botigues temporals o pop up stores que poden dur l’aparadim allí on s’ubiquin i  els pop up Markets, que poden beneficiar-se dels avantatges d’un aparador  a les grans ciutats, els centres formatius per a les pràctiques d’aparadorisme i transport a fires promocionals.

 

  • Veuràs l’aparadim en actiu, amb totes les seves funcionalitats en dates concretes d’activitats festives.