TOTS DANSEN

El dia 24 d’abril, els alumnes de 3r d’ESO del nostre institut que participaven en l’optativa de ball, van dur a terme la representació final de la seva obra conjuntament amb altres instituts de Reus al Teatre Bartrina.

Aquest projecte ha estat liderat per la coreògrafa Constanza Brncic, per la formadora local Ció Borràs i per la productora Beatriz González amb la col.laboració del Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre de Barcelona, la Xarxa Transversal d’activitats culturals i l’ajuntament de Reus.

Aquest projecte s’ha realitzat amb l’objectiu de reforçar i incrementar el compromís de la dansa amb l’educació, les escoles i la comunitat.

Aquesta activitat ha estat una nova experiència pels alumnes, els quals han pogut expressar-se a través de la dansa. Ha obtingut un resultat molt satisfactori.

Vídeo:

https://drive.google.com/file/d/1aar1OBWHIxDherMjlzVCS2TAnemt8LDI/view?usp=sharing

ASSAJOS:

ALS CAMERINOS, preparant-nos:

FINAL DE FUNCIÓ. FOTO DE GRUP:

Amb el motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA, el passat 29 d’abril, alguns alumnes que han participat en el projecte TOTS DANSEN, es van reunir a la Plaça del Mercadal de Reus juntament amb la resta d’instituts participants, per tal de mostrar un taller amb peces treballades durant el projecte.

NOTÍCIA:

https://www.diarimes.com/noticies/camp_tarragona/2019/04/30/centenars_nens_cambrils_reus_ballen_dia_dansa_60225_1093.html

Vídeo:

https://drive.google.com/file/d/1U_weV0_Koy84Xk7H9Vn3WgKEEz8B43FI/view?usp=sharing

BALL AL CARRER:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>