Reunió informativa 1r ESO 20-21 (Telemàtica)

INFORMACIÓ RELLEVANT 1r d’ESO (Document)

Vídeo de la reunió 1r ESO 20-21

Benvolgudes famílies,

Al pròxim mes de setembre els vostres fills i filles començaran una nova etapa educativa al nostre institut. Una etapa que implica canvis i aprenentatges constants.

En una situació normal, a hores d’ara, ja hauríem realitzat una reunió informativa per tal de donar-vos la benvinguda i tractar tots aquells temes organitzatius que és important de tenir en compte.

Degut però a la situació actual que no ens permet realitzar reunions presencials amb molta gent, hem cregut convenient convocar una reunió online amb el programa Meet el pròxim dilluns 27 de Juliol a les 19:00h de la tarda.

Cal que cliqueu a l’enllaç i espereu a que us donem accés. Us recomanem accedir-hi abans de l’hora per comprovar que us podeu connectar sense problemes

Enllaç per accedir a la reunió de 1r ESO 20-21

L’equip Directiu i les coordinadores us explicarem tot allò que necessiteu saber relacionat amb el nostre centre, material, organització, horaris etc.

Us esperem doncs el pròxim dilluns, 27 de Juliol.

Atentament,

Coordinadores de Cicle

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>