Notícia taller de rèptils 1r d’ESO

“Aquest curs, tot i les seves limitacions en quan a activitats fora del centre, els alumnes de 1r i 2n d’ESO han pogut realitzar un taller de rèptils dins l’aula.

En el taller els alumnes han pogut VEURE i TOCAR aquests animals, com és la seva pell, la seva textura, si són escamosos o llisos, si la pell és dura o tova. Han tocat (els que ho han volgut) les serps, han notat la seva pell escamosa, el seu cos fred , com es retorça la seva columna vertebral al desplaçar-se, etc … i també han parlat sobre l’error cada vegada més habitual de pensar que aquests animals es poden tenir com a mascotes i com, moltes persones, al poc temps de tenir-los se n’adonen que això no és possible i acaben abandonant-los a la Naturalesa, creant seriosos problemes en un entorn que no és l’adequat, ja que tots aquests animals són el que anomenem espècies invasores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>