Inauguració del curs 2019-2020

El dimarts 19 de novembre, l’Institut Domènech i Montaner va inaugurar el curs 2019-2020 amb la xerrada “Rescat al Mediterrani”, a càrrec de Guillermo Cañardo, metge, membre d’Open Arms i aventurer.

 

Des de la proximitat, i amb sentit de l’humor i noblesa, el seu missatger del tot colpidor va captivar el públic d’una sala d’actes plena de gom a gom.

 

Moltes gràcies, Guillermo, per la teva col·laboració absolutament desinteressada.

 RESCAT AL MEDITERRANI

A càrrec de Guillermo Cañardo, metge, membre d’Open Arms i aventurer

                                                                                                                                           Fotografia:  Aris Messinis

 

Pinzellades

Guillermo Cañardo, nascut a Barcelona el març del 73, llicenciat en Medicina, especialista en Medicina de Família i en Medicina d’Urgències. Actualment treballa al SEM, Sistema d’emergències mèdiques de Tarragona, i assisteix en ambulància, helicòpter i el servei d’urgències de l’hospital.

Aficionat a la navegació i a la vida aventurera, ha creuat l’Atlàntic Nord dues vegades a vela en solitari, sense assistència ni comunicació, i una vegada l’Atlàntic Sud amb tripulació- Actualment està implicat en un projecte de volta al món a vela amb mitjans tradicionals que suposarà  travessar els oceans del sud  i superar el cap de Buena Esperanza i Hornos.

Els coneixements de navegació el van dur a col·laborar com a navegant voluntari amb l’ONG Open Arms, on va començar el febrer de 2016 amb les llanxes de rescat a l’Illa de Lesbos. Posteriorment va passar a formar part de l’equip fix de l’ONG realitzant tasques de socorrista, patró de llantxa, metge, coordinador mèdic i cap de missió. Ha treballat a bord de tots els vaixells d’Open Arms (Astral, Golfo Azzurro i Open Arms), i ha  col·laborat directament en el rescat de 17.000 persones.

  • Si hi ha algú que vulgui fer alguna aportació, que s’adreci a la pàgina web d’Open Arms

https://www.openarms.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>