Convocatòria del servei de transport escolar del curs 2020-2021

Us informem que, a partir d’aquest de l’1 de juliol, el Consell Comarcal obrirà el període per a la presentació de les sol·licituds de transport escolar per al curs 2020-2021.

D’acord amb el context actual, i a diferència d’altres convocatòries, s’ha previst que la presentació de les sol·licituds es pugui fer de manera telemàtica, mitjançant la Seu Electrònica del Consell Comarcal. Així mateix, per a totes aquelles famílies que vulguin efectuar aquest tràmit de forma presencial podran fer-ho al Consell Comarcal (amb cita prèvia, que poden sol·licitar fent clic aquí), o bé a l’Ajuntament corresponent, en horari d’atenció al públic. També és possible fer la presentació en el centre educatiu, si ho considereu oportú, tal com feu cada any.

Tot seguit, us anotem l’enllaç on trobareu tota la informació relacionada amb aquesta convocatòria, així com els models d’impresos per poder sol·licitar el servei d’acord amb l’etapa educativa de l’alumne/a, per tal que informeu les famílies del vostre centre que hagin de fer aquest tràmit per al curs vinent. Feu clic aquí

Us recordem que l’alumnat que ja feia ús del servei de transport escolar el curs 2019-2020 no cal que presenti de nou l’imprès de sol·licitud.

Només l’ha de presentar l’alumnat que té dret a aquest servei, d’acord amb el Decret 161/1996, de 14 de maig, i:

—El 2020-2021 s’escolaritza a 1r d’ESO en un centre educatiu del Pla de l’Estany determinat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, també cal que presenti l’imprès de sol·licitud:

—L’alumnat que el curs 2020-2021 cursi l’educació secundària postobligatòria (batxillerat) o un cicle formatiu i vulgui fer ús del servei de transport escolar.

—L’alumnat que el curs 2019-2020 ja cursava l’educació obligatòria i el curs 2020-2021 s’incorporarà en un centre educatiu de la comarca, sempre que li correspongui el servei de transport escolar.

Si teniu qualsevol dubte o aclariment en relació amb aquesta convocatòria, us podeu posar en contacte amb l’Àrea d’Ensenyament a través de l’adreça de correu electrònic ensenyament@plaestany.cat