Visita de l’emprenedora Judit Guirado i dinàmica d’equip per començar el curs

L’optativa d’emprenedoria de 4t d’ESO ha començat el curs amb ganes de fer coses grans. Divendres passat vam tenir el plaer de rebre la visita de l’emprenedora Judit Guirado. La Judit és advocada i ens va explicar tots els reptes que ha hagut de superar al llarg de la seva trajectòria vital i professional. La resiliència, l’esforç, la formació constant i els valors són alguns dels aspectes que ella ha hagut de treballar per tal de fer possible el que més li agrada. Una primera xerrada que obre la ment als nostres emprenedors i emprenedores per tal de començar a teixir el seu futur o futurs projectes.
Per altra banda, en una altra sessió, han fet una dinàmica per tal de treballar la cohesió d’equip. Es tracta de la Torre de Mashmallow. Hem donat una bossa amb un material limitat als alumnes i, durant divuit minuts, han hagut de construir una torre que es subjectés intacta sobre una taula. Aquesta dinàmica potencia el treball en equip, la necessitat de prototipar, de compartir coneixement i sumar esforços per un objectiu comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>