Segon període d’admissió per a cicles formatius de grau mitjà

En aquest segon període d’admissió només poden participar els sol·licitants que han fet la preinscripció en el primer període i que:
– no han obtingut plaça, o
– han obtingut plaça, però no s’hi han matriculat.
Les vacants que s’ofereixen en aquesta segona fase d’admissió es publicaran el 4 de setembre en aquest web (clic aquí) i a la de la Generalitat de Catalunya.
Els sol·licitants que participin en la segona fase d’admissió cal que accedeixin, el 5 i 6 de setembre, a la seva sol·licitud de preinscripció que estarà disponible a la web de la Generalitat de Catalunya. (clic aquí)
Per accedir-hi, cal que s’identifiquin amb el codi de sol·licitud i el document identificatiu de l’alumne, si és major d’edat o compleix els 18 anys l’any 2018, o del tutor referent, especificat en la sol·licitud.
Es poden introduir fins a cinc peticions més d’entre els centres i cicles que hagin ofert vacants en la segona fase d’admissió. Es pot modificar la informació, afegint o esborrant peticions, les vegades que calgui durant els dies previstos per aquest tràmit, tenint en compte que, en finalitzar, sempre cal desar la informació perquè es desin els canvis.
En aquesta segona fase d’admissió, les sol·licituds s’ordenen d’acord amb els mateixos criteris de barem que en el procés de preinscripció del juny (qualificacions dels estudis o prova que en permet l’accés i número de desempat), amb l’excepció que no es tenen compte les vies d’accés.
Els sol·licitants poden consultar les assignacions al centre o a la pàgina web de la Generalitat el 13 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>