Reconeixement als millors resultats del Cangur 2019 de matemàtiques

Aquest dijous 21 de març es van celebrar les proves Cangur de matemàtiques a tot Catalunya i uns quants alumnes del nostre centre hi van participar.
Hi ha un total de 23 alumnes repartits entre tots els cursos d’ESO i de batxillerat que han quedat entre el 6 % dels millors de la seva categoria. Aquest dimarts 4 de juny des del Departament de Matemàtiques i de l’equip directiu, conscients del grau de dificultat d’aquesta prova, hem volgut fer un petit acte de reconeixement lliurant-los un diploma que acredita la posició en què han quedat.
Hem de destacar que 5 d’aquests alumnes (Aina Subirana Trulls, Dani Figueras Geiszinger, Gabriel Badia Estany, Arnau Padrés Masdemont i Martí Juanola Ametller) han quedat dins l’1% dels millors del seu nivell i han rebut un diploma de menció honorífica i un obsequi.
Des d’aquí volem fer arribar a tots la nostra més sincera enhorabona i els volem encoratjar per continuar gaudint de les matemàtiques més enllà de les classes!

Departament de Matemàtiques

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>