Pau Carol obté el premi de recerca en l’àmbit de la salut i l’esport

La Universitat de Girona fa temps que premia els millors treballs de recerca de batxillerat per reconèixer el mèrit d’aquells projectes que destaquin per l’interès i la novetat en la recerca aportada.
En Pau Carol que ha acabat el segon curs del batxillerat en la modalitat d’arts escèniques, va cursar el primer en un institut d’Estats Units. Allà va iniciar el seu treball de recerca comparant la manera d’enfocar l’ensenyament de la pràctica esportiva en el sistema educatiu català i americà. Va recollir moltes dades per intentar esbrinar per què a Catalunya hi ha tants adolescents i joves que abandonen la pràctica esportiva que havien iniciat de petits. El fet que el sistema educatiu americà integri l’esport de competició des de la seva base pot ser un dels factors que eviti l’abandonament prematur de l’activitat esportiva.
L’acte de reconeixement dels Premis per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat 2021 va tenir lloc dilluns 21 de juny a la facultat de Medicina. Enhorabona, Pau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>