L’exalumne i empresari Marc Zamora visita l’alumnat de 2n CFGS d’Administració i Finances

Dilluns 1 d’octubre ens ha visitat en Marc Zamora, representant de l’empresa Orió Serveis Educatius i exalumne del centre. En Marc ens ha ofert una xerrada emmarcada dins el mòdul professional del projecte i simulació empresarial, que cursen els alumnes de 2n del CFGS d’Administració i Finances.
Orió es dedica a oferir serveis i assessorament a centres educatius, entitats i departaments de l’administració en els camps de l’educació social, la psicologia i la pedagogia. Ens ha explicat la seva experiència i les dificultats que ha anat trobant durant els anys que porta com a empresari. Per altra banda, ha comentat la necessitat de diversificar les línies de negoci, que en el seu cas s’ha materialitzat amb l’obertura de la sala d’escape-room Kiwi ubicada a Figueres.
Per últim, ha incidit en la importància de formar-se constantment per desenvolupar millor les tasques relacionades amb cada un dels negocis.
Agraïm que hagi compartit amb nosaltres les seves experiències emprenedores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>