Les proves cangurs de matemàtiques al Brugulat

Aquest dijous 21 de març s’han celebrat les proves Cangur, la gran festa de les matemàtiques. Més de 100.000 estudiants d’arreu de Catalunya, i molts més en tot el món d’entre cinquè de primària i segon de batxillerat (o cicle formatius de grau superior), han afrontat simultàniament els problemes proposats. El nostre institut també hi ha participat, i a més a més ha acollit els concursants de 5è i 6è de les escoles de primària de Cornellà i de Fontcoberta. En total, 156 concursants s’han reunit al gimnàs de l’institut i han passat una bona estona resolent problemes matemàtics. Després de la prova, tot esmorzant, encara han continuat discutint sobre algun problema que no havia acabat de sortir o de com resoldre’l més eficientment. Ara només queda esperar els resultats que es publicaran durant el proper mes.
Arnau Padrés, 2n de batxillerat
Els membres del departament de matemàtiques volem agrair la col·laboració de l’equip directiu, del professorat del centre, del personal no docent i de l’empresa Haribo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>