L’empresa alemanya Festool ensenya les seves eines a l’alumnat de fusteria

El passat dimarts 23 d’Octubre, el fabricant alemany d’ eines electro-portàtils Festool, una de les millors empreses del sector de la fusta i amb presència a 68 països, va realitzar en les nostres instal·lacions una demostració sobre l’oferta d’eines de la qual disposa per treballar en el món de la fusta. De la mà dels tècnics, Jordi Berenguera i Andreas Kohl es van realitzar dues sessions, una al matí pels alumnes de 1r i 2n de Grau Mitjà i una segona sessió a la tarda per la resta d’alumnat de 3er de Grau mitjà i cicle Superior. Gràcies a aquesta demostració, tant professors com alumnes, van poder conèixer i provar les últimes novetats que ofereix aquesta empresa líder en el mercat professional del sector.
S’ha de destacar que molts alumnes van quedar sorpresos de com n’és de fàcil i ràpid utilitzar la seves eines electro-portàtils. Festool va presentar entre d’altres un dels seus trepants de bateria, juntament amb el seu gran ventall d’accessoris, que permeten fer front a diferents dificultats que poden aparèixer a l’hora de realitzar un treball. Un dels principals objectius de Festool és fer més fàcil fins i tot aquells treballs que poden semblar més complexes. Des del departament de Fusteria de l’ Institut Josep Brugulat volem agrair sincerament tot l’equip Festool.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>