El Brugulat, a la XVIII Jornada de Qualitat

Aquest dijous 12 de novembre s’ha celebrat la XVIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament, la primera en format telemàtic, seguint les restriccions degudes a la COVID. Aquesta jornada, organitzada pel Programa de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC), està oberta a tots els centres de Catalunya i és un espai de reflexió sobre la gestió dels centres educatius.

Aquest any s’ha posat el focus en la importància que té la gestió dels resultats als centres educatius, resultats que han d’ajudar a entendre què passa a l’institut i al seu voltant i ser capaços de donar-hi la millor resposta possible.
Una de les parts més interessants de la jornada ha estat la realització de diferents taules rodones on alguns centres han presentat bones pràctiques educatives. Convidats per l’organització del projecte, l’INS Josep Brugulat hi ha participat en tres. En la primera, la Sandra Riera, cap d’estudis, i la Susanna Reixach, cap del Departament d’Administratiu, sota el títol La gestió del coneixement en els centres educatius, han presentat diferents experiències del curs passat sobre treball en equip i comunicació. La Ioia Isern, orientadora, ha participat en la taula Gamificació i aprenentatge, on ha explicat els projectes que han estat reconeguts pel Departament d’Educació com a projecte d’innovació pedagògica. En Rafel Juanola, director, ha participat en la taula La funció directiva i l’èxit educatiu, on amb el títol L’estratègia de canviar d’estratègia, ha explicat com la pandèmia ha canviat la manera de funcionar del Brugulat i quines creu que haurien de ser a partir d’ara les prioritats del lideratge educatiu.
Un intercanvi de coneixements i experiències que de ben segur serviran per fer reflexionar i millorar la gestió, cada vegada més complexa, dels centres educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>