El Batxillerat Artístic participa en els dies moguts de l’escola de primària de La Draga

La setmana prèvia a la Setmana Santa els nostres alumnes de 2n del batxillerat artístic de l’assignatura de dibuix van estar convidats a participar en una acció artística molt especial.
L’Escola de La Draga, amb la celebració dels seus “dos dies moguts”, treballa amb tot el seu alumnat d’una manera transversal i diferent una temàtica concreta, aquest any van proposar L’ART.
És per això que el divendres 12 d’abril un total de 459 alumnes, de P-3 fins a 6è de primaria, es van traslladar a l’estany amb l’objectiu de pintar, cadascú a la seva manera, aquest espai natural de la ciutat.
Els van acompanyar, no només els seus professors i professores, sinó també pintors reconeguts de la comarca, dissenyadors gràfics, artistes plàstics i els nostres alumnes de 2n del batxillerat artístic. Una experiència molt gratificant i un aprenentatge per a les dues bandes, ja que s’hi van poder compartir visions ben diferents de com representar artísticament l’estany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>