En construcció

Ja fa uns anys que l’INS Josep Brugulat participa en el Bòlit Mentor. En aquest projecte, un artista proposat pel Centre d’Art Contemporani de Girona fa una estada al centre i treballa amb els alumnes en el disseny d’una exposició conjunta. El curs passat, amb el projecte ‘En Construcció’, s’analitzava el tema de la identitat i es va plantejar com un joc de conceptes que s’entrellacen i es complementen. Al llarg dels mesos de residència als instituts (tardor 2019 i hivern 2020), les artistes van treballar cadascuna d’elles amb un grup diferent: Mireia Ferron amb 4rt ESO (Institut Santiago Sobrequés); Azucena Moya amb 1r Bat. Artístic (Institut Josep Brugulat) i Ingrid Riera amb 4rt ESO (Institut Carles Rahola).

Llegir més»

Visita de treball a la Fundació Mona

Aquest dimecres dia 21 d’octubre, una representació de tres alumnes de grau superior de fusteria, acompanyats pel seu professor, van anar de visita al centre de recuperació de primats MONA. El motiu de la visita era conèixer de primera.

Llegir més»

El Rotary Club Banyoles reconeix l’alumnat de cicles formatius del Brugulat

Aquest dilluns passat, el Rotary Club Banyoles ha fet entrega d’un reconeixement a 5 alumnes que han acabat un dels cicles formatius de grau mitjà que s’imparteixen al Brugulat assumint el cost de la matrícula del curs vinent, amb la qual cosa reconeix el mèrit d’aquells alumnes que han destacat pel seu esforç i els ajuda a seguir formant-se. Aquesta iniciativa forma part del projecte del Rotary “Forma’t professionalment” que s’ha anat desenvolupant al llarg del curs i que ha permès que l’alumnat dels cicles formatius conegués de prop el teixit empresarial de la comarca.

Llegir més»

Arxivem la COVID19

Els darrers mesos que hem viscut ens han impactat d’una manera que no podrem oblidar: el confinament, la malaltia, la solidaritat, l’angoixa per la situació econòmica, la buidor i el silenci dels espais públics… És tant el que ha passat, que els arxius comarcals han endegat una campanya de recollida de documents sobre la pandèmia per fixar-ho per sempre en la nostra petita història.

Llegir més»

1r d’ESO – Ja ho saps

Aquestes últimes setmanes els alumnes de 1 ESO han treballat la cançó “Ja ho saps” de Marta Rius amb un acompanyament de percussió corporal. Després d’haver compartit els vídeos pel classroom se n’ha fet una edició conjunta.
 “Ja ho saps, que tornaran les olors de tota la gent que estimes, que altre cop tindràs a prop”.
Llegir més»