Arxivem la COVID19

Els darrers mesos que hem viscut ens han impactat d’una manera que no podrem oblidar: el confinament, la malaltia, la solidaritat, l’angoixa per la situació econòmica, la buidor i el silenci dels espais públics… És tant el que ha passat, que els arxius comarcals han endegat una campanya de recollida de documents sobre la pandèmia per fixar-ho per sempre en la nostra petita història.

Llegir més»

Creativitat, també en confinament

L’alumnat de 1r curs del batxillerat artístic us mostren un seguit de videoclips i stop motions que han realitzat abans i després del confinament a la matèria de Cultura Audiovisual.
Mira’t tots els vídeos clicant a continuació

Llegir més»

Pop Art made in alumnat de 2n de Batxillerat artístic

Els alumnes de 2n de Batxillerat artístic, a la matèria de Fonaments de les Arts, han fet uns treballs per començar a treballar el Pop Art a partir de productes que tenien a casa. Es tracta d’un dels moviments de les Segones Avantguardes que intentava fer un art objectiu i comprensible mitjançant referents propers als espectadors, propis de la societat de consum. Mireu com han quedat!

Llegir més»

Premis del certamen “confinat” literari de l’Alzina Reclamadora

El dimecres 13 de maig, ens van comunicar els premis del XXXVIIè certamen literari Alzina Reclamadora de Fontcoberta. Com cada any, el nostre centre hi ha participat amb treballs de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat i, enguany, a banda de felicitar tots els participants, hem de donar l’enhorabona a 3 alumnes de l’institut que han obtingut premi.

Llegir més»

Orgull i prejudici

Els alumnes de 1r de batxillerat s’endinsen aquestes dies en una de les novel·les més conegudes del segle XIX, Pride and Prejudice (Orgull i prejudici), escrita per la gran novel·lista britànica Jane Austen.
Llegir més»

Visita a la jornada de portes obertes de la UdG

El proppassat divendres 21 de febrer, tots els alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut Josep Brugulat van anar a les jornades de portes obertes de la Universitat de Girona, on van poder assistir a les diferents xerrades i activitats que cada facultat tenia preparades per donar a conèixer els diferents graus.
Llegir més»

Joves actius a la UE

Al llarg d’aquestes darreres setmanes, tots els alumnes de 1r de batxillerat i de 1r dels cicles formatius de grau mitjà de l’INS Josep Brugulat han participat a la xerrada “Joves Actius a la UE”, una activitat programada dins la Guia de Recursos de l’Ajuntament i impartida per Joaquim Millan, portaveu d’Europe Direct Girona, centre d’informació sobre la Unió Europea a Girona.
Llegir més»