En construcció

Ja fa uns anys que l’INS Josep Brugulat participa en el Bòlit Mentor. En aquest projecte, un artista proposat pel Centre d’Art Contemporani de Girona fa una estada al centre i treballa amb els alumnes en el disseny d’una exposició conjunta. El curs passat, amb el projecte ‘En Construcció’, s’analitzava el tema de la identitat i es va plantejar com un joc de conceptes que s’entrellacen i es complementen. Al llarg dels mesos de residència als instituts (tardor 2019 i hivern 2020), les artistes van treballar cadascuna d’elles amb un grup diferent: Mireia Ferron amb 4rt ESO (Institut Santiago Sobrequés); Azucena Moya amb 1r Bat. Artístic (Institut Josep Brugulat) i Ingrid Riera amb 4rt ESO (Institut Carles Rahola).

Llegir més»

Xerrada virtual en temps de la COVID

 Aquest dimecres passat Dory Sontheimer, autora del llibre Les set caixes, ha compartit la història de la seva família a l’Alemanya nazi i a l’Espanya franquista. La trobada s’emmarcava en el treball de curs dels alumnes de 1r de batxillerat d’Història del Món Contemporani sobre memòria històrica, deportació i Holocaust. Història i valorss.

Taller de dansa amb l’Alba Carretero

La ballarina i pedagoga Alba Carretero ha vingut al nostre centre per oferir un taller de dansa als alumnes de 2n de batxillerat de la matèria d’Arts Escèniques.  Han estat dues sessions en les quals els ha ensenyat diversos exercicis de dansa contemporània i ha creat una coreografia en què han hagut d’arprendre els passos.

Llegir més»

Sessió inaugural de Batxillerat amb la Clàudia Cedó

Aquest curs hem tingut el privilegi de comptar amb la Clàudia Cedó com a convidada a la sessió inaugural de batxillerat. La Clàudia és actriu, dramaturga, directora de teatre i també psicòloga. Ens ha explicat la seva trajectòria professional i ens ha donat un munt de consells que de ben segur seran de gran utilitat per a tot l’alumnat.

Llegir més»