SORTIDA AL MUSEU PICASSO D’HORTA DE SANT JOAN

El passat 27 d’abril els alumnes de 1r i 2n d’ESO ens vam enfilar cap a Horta de Sant Joan, el poble que no només curaria a Picasso sinó que també “l’enamoraria”.
Com és habitual a les excursions que són organitzades pel centre, es fan en horari lectiu i aquesta no va ser una excepció. En arribar a Horta els professors ens van deixar temps d’esbarjo i seguidament va arribar la Glòria ( la guia) que ens va organitzar en diversos grups que servirien per entrar al museu i poder realitzar els jocs de “pistes”. Aquests jocs ens va ajudar a conèixer el poble, monuments importants, geografia i les estades de Picasso.
Al final de la sortida vam visitar el Museu Picasso. Com ja es sap les obres exposades en aquest museu no són originals ja que suposaria tenir un gran pressupost per part del poble d’Horta, val a dir però que són idèntiques a les pintades per l’artista. Cal destacar l’interessant informació sobre la primera i segona estada de Picasso a Horta i que podem trobar en les diferents plantes del museu. L’excursió va finalitzar amb aquesta visita!

Agnès Pellisa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>