RobotEbre 2018

El dia 11 de Maig es va celebrar la tercera edició de RobotEbre al recinte firal de Tortosa, aquest esdeveniment mostra una exposició de treballs i projectes de robòtica, programació i impressió 3D de tots els Instituts de secundària de les terres de l’Ebre. Com tots aquests últims anys, el nostre centre va participar amb quatre robots de Lego Mindstorms EV3, realitzats a la matèria optativa de Tecnologies de 4t d’ESO.

Després tots els alumnes visitants i expositors van poder realitzar una activitat  en grup anomenada “escape room” que consisteix en esbrinar uns enigmes d’una història per grups tenint en compte que cal fer-ho en el mínim de temps possible utilitzant smartphones.

Al finalitzar el certamen es va visitar el parador de turisme de Tortosa, gaudint d’unes magnífiques vistes del riu Ebre i dels elements arquitectònics de la ciutat de Tortosa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>