Copa Cangur 2020

Aquest any la Copa cangur, el concurs de matemàtiques que es realitza a nivell territorial com a primera fase, es va celebrar com de costum al campus de la URV a Tortosa. 

Alguns alumnes dels cursos de 2n i 3r d’ESO del nostre institut vam anar-hi, com en els darrers anys. Com que érem un nombre elevat d’alumnes ens van tenir que separar en dos grups que van tenir que competir entre nosaltres. 

Les proves, que no estem acostumats a  fer-les ni practicar-les, consten d’un seguit de quinze problemes on tracten diferents temes matemàtics. Potser no hi estem acostumats ni acostumades però ens en vam sortir prou bé. 

Lluny de guanyar i inclús de quedar al podi, pensem que ho vam fer prou bé, tot i que és molt millorable, i ens vam esforçar. 

Pensem que va ser una experiència enriquidora on pots adquirir nous coneixements que dins d’una aula no obtens i que animen a que des de l’Institut s’incentivi a l’alumnat a que si presenti.

Agnès Pellisa de 3r d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>