ALLIBEREM LA MÚSICA SILENCIADA

L’alumnat de primer d’ESO ha estat treballant el mural de l’Escola de Música del Perelló. Amb el mateix s’ha intentat transmetre les idees d’un jardí musical i la posada de relleu de compositores que al llarg de la història han estat silenciades. En total s’han triat el nom de vuit compositores que van des de l’època medieval fina l’actualitat: Kassia, Hildegard von Bingen, Barbara Strozzi, Maria AnnaMozart, Clara Shumann, Teresa Carreño, Lluïsa Casagemas i Angela Morley.

Durant tot el mes de maig hem estat combinant les tècniques de pintura mural i l’art urbà per confeccionar aquest mural amb una visió coeducativa i la diversitat de gènere, que tant necessita la nostra societat actual.

Us adjuntem a l’entrada les fotos de família i uns vídeos on podeu veure el procés creatiu i amb ells aprofitem per desitjar-vos bones vacances des de l’àmbit artístic.

Primer ESO A i B

Vídeo 1

Vídeo 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>