Acomiadament i entrega orles promoció ESO 2016-2020

Ja teniu disponible l’orla de 4t d’ESO del curs 2020-21. L’alumnat que no sou socis de l’AMPA cal anar a buscar-la directament a la botigaGonzalvoimatge” del poble els dilluns o divendres de 9:30h a 13:30h i la resta que sou socis s’encarregarà l’AMPA d’entregar-la. Un bon record de la vostra estada a l’institut i que us ajudarà a recordar les bones experiències viscudes!

De part de tota la comunitat educativa us desitgem sort en el vostre camí.

La tutora Dolors Callau ha escrit unes paraules per acomiadar el curs i la promoció 2016/20:

Roca, Jordi B., Jordi Br., Marcel, Eduard, Carlos, Gisela, Laura, Mar F., Joseph, Estel, Eulàlia, Mònica, Mar M., Sandra, Désirée, Àngela, Luis, Ionela, Sergei, Pau, Joan, Emily, Madalina, Aurèlia, Júlia i Neus, 

Aquest curs acabeu l’ESO i sempre en tindreu un record especial per les condicions en què ho feu. Els darrers mesos heu estat, com tota la comunitat educativa, fent la feina des de casa, rebent i enviant tasques, consultant dubtes, redactant i responent correus, i tot al costat de la família, no a l’aula. Heu comptat amb moltes hores per reflexionar, per intentar entendre què passava i què està passant al món, per compartir jocs de taula, per escriure Whatsapps, missatges d’Instagram, menjar més del compte, veure molta tele i aguantar-vos les ganes de sortir al carrer. Això no se us oblidarà. Fins i tot direu que a 4t us vau quedar sense el viatge a Berlín i sense la festa de graduació, on sempre sol haver algun agosarat que balla, canta, presenta o fa allò que se li dona bé. 

És veritat. Però quan torneu la vista enrere, també podreu evocar molt més; una etapa feta de moments joves, senzills, bons i, a voltes, ingenus; un període d’obligacions que pesen i que de grans us semblaran fàcils; una època de confortable captivitat; en definitiva, uns anys preciosos. I en un raconet de la memòria quedarà un espai per als professors i professores, aquells que han col·laborat a fer de vosaltres persones dignes, i que al vostre costat han pogut créixer com a individus i com a professionals. 

I nosaltres, els docents, també tindrem un record per a tots vosaltres; per ser qui sou, i per un temps, un lloc i una història en comú. Us hem ofert el que ens demanàveu, amb goig, perquè teníeu ganes de treballar, encara que, de vegades, no tantes, i llavors l’ambient semblava revolt. Però avui que us acomiadem, és més aviat hora de lloances, de paraules fines i d’afalacs. 

Tots sou especials, no ho oblideu, aneu on aneu i feu el que feu. Sou gent amb un gran cor, uns més xerraires i uns altres no tant, sincers, clars, nobles i defensors de la justícia. Jo us veig amb molt bons ulls, potser per ser la tutora, i he passat un temps valuós al vostre costat. No voldria semblar complaent a última hora, em coneixeu una mica i heu tastat termes menys amables. Els caramels també s’han de donar, tot i que he estat exigent. Diuen que gos que lladra no mossega, ja ho heu pogut comprovar; us he demanat molt però confio que també heu vist un altre costat, el que us percep tal com sou i us respecta.

Gràcies per tot i, si mai us convé, aquí em teniu. Molta sort.

Dolors Callau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>