Jocs florals del nostre districte, Nou Barris, hem sigut premiats!!Enguany, com és tradició al nostre centre, hem concursat als jocs florals en castellà, en català, en fotografia matemàtica i, com a novetat, en punts de llibre. D’aquests, se’n va fer una festa a les Basses el 24 d’abril proppassat.

Aquest any ens hem presentat als jocs florals del nostre districte, Nou Barris, i hem guanyat tres premis: a primer cicle en poesia (1r ESO) i narrativa (2n ESO), i a batxillerat (2n batxillerat). El lliurament s’ha fet el 22 de maig a l’Auditori del Parc Tecnològic de Nou Barris, a les 17,30 h. L’Eiza EIZA en poesia (1r ESO Aire) i la Yassmina Oulad (2n batxillerat SH) en narrativa han quedat com a primer premi, i per tant, assisteixen als jocs florals de la Ciutat de Barcelona a l’ajuntament el 4 de juny a les 10 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>