El projecte de recerca de 4t d’ESO del nostre Institut obté la 2a millor puntuació en la presentació de l’Ajuntament jove.

Institut jove PR 4t 2017 2

La tarda del dia sis d’abril, es va celebrar a la sala petita de l’Ateneu, un ple de l’Ajuntament, amb l’objectiu de presentar, per part dels alumnes, els seus projectes d’Ajuntament Jove. Tots els centres de secundària del municipi de Sant Celoni escullen un projecte de recerca per presentar a concurs, amb el requisit que l’objecte tractat tingui incidència social directa al municipi. Aquest any, el nostre projecte de recolzament a l’ensenyament  “De mica en mica es fa la química”, elaborat pels alumnes de 4t, en Víctor Coris, en Loan Panareda i en Santi Pujol ha obtingut el segon premi, per la qual cosa disposarà de dotació econòmica per dur-se a terme. Felicitem gratament els alumnes i tot el professorat que s’ha implicat en el projecte.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>