Intercanvi Aubagne

Ja han començat les activitats de tornada de l’intercanvi en llengua francesa amb Aubagne. Ara, a Argentona! En aquesta pàgina anirem informant de les activitats que es realitzin. També podeu consultar la informació que està oferint al seu web el collège Lou Garlaban.

Com veureu són: activitats i rebuda a l’institut, visita al camp del Barça, Montjuïc, Girona … I més endavant, visita a Argentona (aquí teniu les fotos de ràdio Argentona) i Mataró!

En aquesta pàgina teniu les fotos que van anar arribant de les diferents activitats:  rebuda oficial, visita a Marsella i al camp de l’Olympique, cap de setmana amb diverses sortides amb els seus corresponsals… Arribats a dilluns, tots a les calanques en vaixell !!

L’ enllaç següent us porta a la presentació d’aquest intercanvi lingüístic que realitzen un grup força nombrós d’estudiants de francès de 3r d’ESO: Viatge intercanvi amb Aubagne, France 2018-19

I aquest us portarà a les activitats que es van preveure fa dos cursos per la visita dels francesos, que us permetran fer-vos una idea del que farem aquí.

Tot seguit, un recordatori del que va ser l’intercanvi:

A Aubagne: 

I a Argentona:

A Aubagne vam ser notícia:

img-20161008-wa0009-1

… i aquí també: A El Punt i a Argentona Comunicació.

Activitats realitzades amb el suport de l’Ajuntament