Dia de l’educació física i participació a la MOVID19

Des del departament d’educació física, per commemorar el dia de l’educació al carrer es va animar les famílies a realitzar un repte esportiu en família anomenat “challengefamily”. Finalment, van fer un vídeo resum amb els reptes familiars assolits. Aquí el teniu!
També a proposta d’aquest departament, l’institut participarà en la MOVID19.  Aquesta iniciativa és una acció simultània i solidària i convida a col·laborar amb un projecte d’investigació.

Així, el proper dia 15 de maig a les 19.30 h, en motiu del Dia Internacional de les Famíliesus volem convidar a un ball en família i al mateix temps solidari  amb  projecte d’investigació https://www.yomecorono.com/ca/

Incloem, també aquesta activitat com una tasca més del confinament però totalment voluntària i opcional (així que també la inclourem al Drive de les tasques setmanals).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>