Estadístiques poc oportunes i incorrectes

Al número corresponent a la setmana del 5 al 11 d’abril de la revista Tot Mataró apareix aquesta informació (pàg 86). Volem expressar que no només la dada donada de superació de l’ESO és incorrecta (va rondar el 90%) sinó que s’està donant com a actual i en realitat reflecteix un estudi de l’any 2017. La superació de l’ESO a l’institut d’Argentona l’any 2018 va ser del 93,8%, 4,2 punts per damunt de Catalunya. Posats a donar dades, afegim també que la superació de segon de batxillerat el curs passat va ser del 86,4%, una dècima per damunt de Catalunya, i amb aprovats a Selectivitat del 100%. A més el centre, quant a notes en aquestes proves, va ocupar el número 149 d’entre els 756 centres públics i privats que imparteixen batxillerat a Catalunya.

No és política de l’institut difondre aquestes dades ni participar en rankings de notes ni de superació d’etapes educatives ja que tant nosaltres com els altres instituts i escoles concertades i privades sabem que sovint aquests resultats poden canviar molt en funció de la generació d’alumnes. Ara bé, davant la injusta notícia, a més donada en època de preinscripció, en hem vist obligats a difondre-les. Ens agradaria que aquest mitjà fes l’oportuna rectificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>