Treballant la Competència Digital a Història de 4t

En els darrers anys s’ha posat de moda la utilització de vídeos divulgatius que utilitzan els mapes, esquemes i dibuixos per tal d’explicar un tema històric o d’actualitat. A continuació en teniu alguns exemples que s’han fet virals:   Whydemocracy   Aquests productes audiovisuals s’anomenen WHYMAPS.

Dins de l’assignatura d’història ens hem sumat a la moda i els alumnes de 4t d’ESO han realitzat una sèrie de vídeo de caràcter divulgatiu explicant alguns dels temes treballat a classe: Revolució Francesa, Unificacions d’Itàlia i Alemanya, Revolució Industrial, Imperialisme, Primera Guerra Mundial,etc..  Per a la realització dels vídeos han fet servir programes com el MoovlyWideoMakeWebVideo o el VideoScribe. Altres més valents, han editat els seus vídeos de manera més analògica i casolana,  però amb un resultat molt bo i creatiu.

A continuació podeu veure alguns dels vídeos realitzats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>